KRS TRAVEL SDN BHD

Testimonial

Apa Kata Jemaah Kami?

Jutaan terima kasih buat para jemaah yang telah mengerjakan ibadah Umrah & Haji bersama-sama KRS Travel Sdn Bhd. Tidak lupa juga pada mereka yang menyokong dan bekerjasama dengan kami selama ini.
5/5

Layanan Terbaik!

Walaupun saya tidak mengambil pakej premium, kakitangan KRS Travel melayan saya dengan baik sama seperti jemaah-jemaah yang lain. Saya rasa macam pakej premium di syarikat agensi yang lain. Setiap pertanyaan dan permintaan saya, mereka usahakan sebaik mungkin. Terima kasih KRS Travel!

Norsiah Mohamed

SEREMBAN

5/5

Betul-Betul Selesa!

Saya sangat bersyukur kerana ibadah umrah kami sekeluarga dipermudahkan Allah sejak berangkat hinggalah pulang ke tanah air. Terima kasih banyak kepada KRS Travel kerana melayan karenah kami. Saya berasa sangat selesa dan tidak kekok di sana.

Sheila hassan

SHAH ALAM

5/5

Awesome Services!

Alhamdulillah… it has been such a humbling experience to be one of the jemaah and finish my umrah and ziarah in Makkah and Madinah with my family under the guidance of ustaz habib/syed.. thank you so much to ustaz habib for the excellent care and giving us knowledge on our prophet muhammad SAW sirah and barakah places in Al Haram. Your beautiful words has embarked a strong belief in all of us, stengthen our iman. InsyaAllah.

Amin Omar

Ampang

5/5

Sangat-Sangat Berpuashati!

Alhamdulillah syukur ke hadirat ALLAH S.W.T
Kami amat berpuas hati setelah mengikuti KRS travel bermula dengan layanan di hotel serta makanan yang sentiasa mncukupi. Semua urusan pergi dan balik berjalan sangat lancar dengan izin ALLAH Alhamdulillah. Terima kasih juga kepada mutawwif kami ustaz SAYYID a.k.a Ustaz HABIB dengan pengisian beliau yang mendalam tentang sirah junjungan Rasulullah s.a.w.
Lini Macenning

Klang

5/5

Secara Keseluruhannya 10/10!

Alhamdulillah kami dapat menjalankan ibadah umrah dengan baik dan lancar dengan bimbingan Ustaz-ustaz yang bertauliah macam Ustaz Said Habib , beliau share ilmu pada kami dengan lengkap dan jelas. Kami sangat bersyukur mendapat bimbingan dari beliau, very recommended ❤️❤️

Diyana Hashim

Bukit Tinggi

5/5

Pengalaman Terbaik Kami!

Bersyukur ke hadrat Illahi saya di temukan dengan KRS Travel untuk umrah saya dan anak-anak. Saya sangat berpuas hati dengan pengurusan KRS Travel dibawah mutawif Ustaz Akmal dan Ustaz Habib sepanjang berada di Makkah dan Madinah. Mutawif banyak bercerita tentang sirah nabi dan membawa jemaah menziarahi tempat-tempat nabi pernah berada. Mutawif juga memberi kami banyak ilmu dan panduan cara-cara beribadah dengan cara terbaik. Secara peribadi, saya bagi 10 bintang kerana pengalaman ini sukar dilupakan. Terima kasih KRS Travel.

Siti Allkeah

Kota Damansara

Sekiranya anda mempunyai permintaan ataupun rancangan tersendiri, sila ajukan kepada kami.

Kami cuba memenuhi kehendak anda dengan segala kapisiti yang kami ada.
Jalani Ibadah Umrah & Haji Yang Sempurna Bersama Kami

Sertai Email Newsletter Kami

Dapatkan segala informasi dan promosi terkini mengenai KRS Travel Sdn Bhd

Office

513, Jalan Warisan Puteri, Bandar Warisan Puteri 70400 Seremban, N. Sembilan
krstravelhq@gmail.com
+606-7613666

FollowKami

© 2022 KRS Travel Sdn Bhd. All rights reserved.